fbpx

Berita baik! buat warga singapore yang ada masalah kulit kusam, jeragat, & tona tidak sekata.

zafesha foundation dah bantu 87,185 wanita malaysia atasi masalah jeragat?

Krim tak bercapuk, tak berminyak, tiada kesan sampingan & boleh atasi masalah jeragat seawal 2 minggu!

Tonton video 1 minit di bawah untuk tengok testimoni dari Artis Fazurina

Saya pasti akak mesti pernah mengalami masalah di bawah

Kulit muka rasa gatal-gatal

Terpaksa makeup tebal sebab nak tutup jeragat

Malu dan takut kawan-kawan tegur

Kelebihan Zafesha Simply Foundation

  • Membantu merawat kulit muka seawal 2 minggu
  • Tekstur yang sangat ringan dan tak perlu pakai bedak lain
  • Membantu melembapkan kulit muka dan tidak berpeluh
  • Kesan yang sangat glowing dan tidak berminyak pada kulit muka
  • Mendapat kelulusan dari KKM, Halal Jakim dan Sirim

Bahan Kandungan Zafesha Simply Foundation

Cara Pakai Zafesha Simply Foundation

Kelebihan Age Defence Turbo Serum

  • Membantu meningkat dan mengekalkan kelembapan kulit muka
  • Membantu kulit muka lebih sihat, cerah dan bersih
  • Membantu meredakan keradangan kulit sensitif dan gatal-gatal
  • Membantu merawat jeragat 
  • Mendapat kelulusan dari KKM, Halal Jakim dan Sirim

Bahan Kandungan Age Defence Turbo Serum

Cara Pakai Age Defence Turbo Serum

Lebih dari

1
Pengguna setia Produk Zafesha Simply seluruh Malaysia

Mari lihat apa kata Pengguna Setia Zafesha Simply

Produk Zafesha Simply juga merupakan Top Asia Pacific Excellence Brand

Produk Zafesha Simply telah mendapat kelulusan Halal Jakim, Kementerian Kesihatan Malaysia, Health Sciences Authority (HSA Singapore) dan Ministry of Health Brunei Darussalam

Berita baik untuk akak jika dapatkan sekarang!

Akak tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya.

Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai depan rumah (1-5 hari waktu bekerja) baru akak bayar pada posmen.

Yang penting abang posmen akan call dulu sebelum hantar barang nanti.

Harga Pakej Zafesha Simply bermula serendah dari SGD 71

Dan yang bestnya siap dapat

+ Hadiah Percuma
+ Penghantaran Percuma

Akak isi maklumat dibawah untuk buat tempahan sekarang

Jika ada sebarang Pertanyaan & masalah, boleh klik butang whatsapp di bawah untuk kami bantu

Soalan Lazim

Akak boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu akak buat keputusan.

ZS Foundation ni mesra solat kak, tapi akak perlu cuci dulu sebelum ambik wuduk. Tapi nak cuci mudah je kak, pakai tisu basah pun dah boleh tanggal.

Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang tiada masalah kak.

Kalau akak nak pakai waktu tidur tiada masalah kak, pakai nipis-nipis je kak, sebab ZS Foundation ni mudah meresap kedalam kulit dan tidak menyumbat pori-pori kulit akak. ZS Foundation ni InsyAllah boleh membantu untuk merawat masalah kak.

 

Kuantiti ZS Foundation 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 bulan sehingga 1 setengah bulan bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh tahan 2 bulan sehingga 3 bulan.

Kalau akak kongsi dengan anak akak, lagi cepat habis. Kalau akak nak pakai dengan anak, akak boleh ambil pakej 2 untuk lebih jimat.

© 2021 Zafesha Simply HQ (1225442-U). Hak cipta terpelihara.

Or