fbpx

rahsia Untuk akak ikat suami semula walaupun dah berusia 40an

Akak Risaukan
keserian wajah Semakin berkurangan?

Zafesha tunjukkan dan bantu bagaimana akak boleh naikkan semula keserian wajah seawal 2 minggu

Tonton video testimoni dari Artis Fazurina berdurasi 1 minit di bawah

Zafesha Yakin Akak mesti alami masalah-masalah di bawah

Wajah rasa gatal-gatal... Mesti geram nak garu kan

Disebabkan kulit muka bermasalah... punca Akak terpaksa pakai makeup tebal sebab nak tutup masalah wajah

Rasa malu dan kurang yakin nak keluar dengan suami... Kawan-kawan rapat pun siap tegur masalah wajah

Akak Dah Tak Perlu Risau Lagi Tentang Masalah Wajah...

Dengan Zafesha... Keserian Dan Masalah Wajah dapat Diselesaikan

Yang best tentang Krim ZS Foundation dan Turbo Serum Zafesha adalah...

Kelebihan Krim ZS Foundation

  • Membantu merawat wajah seawal 2 minggu
  • Tekstur yang sangat ringan dan tak perlu pakai bedak lain
  • Membantu melembapkan wajah dan tidak berpeluh
  • Kesan yang sangat glowing dan tidak berminyak pada wajah
  • Mendapat kelulusan dari KKM, Halal Jakim dan Sirim

Bahan Kandungan Krim ZS Foundation

Cara Pakai Krim ZS Foundation

Kelebihan Turbo Serum Zafesha

  • Membantu meningkat dan mengekalkan kelembapan wajah
  • Membantu wajah lebih sihat, cerah dan bersih
  • Membantu meredakan keradangan wajah sensitif dan gatal-gatal
  • Membantu merawat jeragat, jerawat dan kulit kusam
  • Mendapat kelulusan dari KKM, Halal Jakim dan Sirim

Bahan Kandungan Turbo Serum Zafesha

Cara Pakai Turbo Serum Zafesha

Lebih dari

1
Pengguna setia Produk Zafesha Simply seluruh Malaysia

Mari lihat apa kata Mereka Yang Dah Amalkan Produk Zafesha Simply

Produk Zafesha Simply juga merupakan Top Asia Pacific Excellence Brand

Produk Zafesha Simply telah mendapat kelulusan Halal Jakim & Sirim, Kementerian Kesihatan Malaysia, Health Sciences Authority (HSA Singapore) dan Ministry of Health Brunei Darussalam

Dan Yang Best Produk Zafesha Simply semuanya diperbuat dari sumber bahan semula jadi dan bahan organik

Berita baik untuk akak jika dapatkan sekarang!

Akak tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya.

Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai depan rumah (1-5 hari waktu bekerja) baru akak bayar pada posmen.

Yang penting abang posmen akan call dulu sebelum hantar barang nanti.

Harga Pakej Kombo Zafesha Simply bermula serendah dari RM100

Dan yang bestnya siap dapat

+ Hadiah Percuma
+ Penghantaran Percuma

Jom Dapatkan Sekarang !!!

Akak isi maklumat dibawah untuk buat tempahan sekarang

Jika Akak nak buat pembayaran secara Online banking, boleh klik butang whatsapp di bawah

Soalan Lazim

Akak boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu akak buat keputusan.

Krim ZS Foundation ni mesra solat kak, tapi akak perlu cuci dulu sebelum ambik wuduk. Tapi nak cuci mudah je kak, pakai tisu basah pun dah boleh tanggal.

Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang tiada masalah kak.

Kalau akak nak pakai waktu tidur tiada masalah kak, pakai nipis-nipis je kak, sebab krim ZS Foundation ni mudah meresap kedalam kulit dan tidak menyumbat pori-pori kulit akak. Krim ZS Foundation ni InsyaAllah boleh membantu untuk merawat masalah kak.

Kuantiti krim ZS Foundation 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 bulan sehingga 1 setengah bulan bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh tahan 2 bulan sehingga 3 bulan.

Kalau akak kongsi dengan anak akak, lagi cepat habis. Kalau akak nak pakai dengan anak, akak boleh ambil pakej 2 untuk lebih jimat.

© 2021 Zafesha Simply HQ (1225442-U). Hak cipta terpelihara.

Or